top of page
A Collabyrinth Veszprém megyéből a fővárosba utazva 2021-ben a budapesti Millenárison a Brain Bar rendezvényén mutatkozott be szeptember 9-én és 10-én, a 2019-ben készült Sakk-matt installáció bábuival kiegészülve. 

A programon idén kifejezetten azokat a kulturális értékek és technológiai megoldások kerültek fókuszba, amik a globális hangzavarban biztosítják a tartalmas életet, értelmes munkát és a jó minőségű emberi kapcsolatokat. A tematikához kapcsolódva a fenntarthatóság központú művészeti alkotás látványos eleme volt a Nemzeti Táncszínház előtti kiállítótérnek.

A Brain Bar-on Sin Olivér készített fotókat. 

A Brain Bar-ra költözik a Hybridart Camp!

Szeptemberben a Brain Bar közönsége is megismerhette a Hybridart Camp nemzetközi fenntarthatósági alkotótábor installációit!

A Brain Bar-ra költözik a Hybridart Camp!

Szeptemberben a Brain Bar közönsége is megismerhette a Hybridart Camp nemzetközi fenntarthatósági alkotótábor installációit!

A nyertes pályázóknak hazánk egyik legszebb természeti tájának megismerésén túl lehetősége nyílik egy helyspecifikus projektmunka létrehozására, amit Veszprémben, Budapesten, 2023-ban pedig egy utazó kiállítás keretében 10 másik, múlt- és jövőbéli Európa Kulturális Fővárosa címet elnyert településen ismerheti meg a nagyközönség.  A programban résztvevő művészek fejenként 180 000 Ft összegű ösztöndíjban részesülnek.

2021 július-októberi időszakában összesen hat képzőművész számára 3 hetes időszakokra elérhetővé tesszük alkotótelepünket, ami kreatív, fenntarthatóság fókuszú alkotói tevékenység helyszínéül szolgál. A rezidencia célja elsősorban a fenntarthatóság és a képzőművészet ötvözésének, határterületeinek kutatása, az ezen alapuló alkotás bátorítása, támogatása.

bottom of page