top of page

Tudatos szemléletformálás egyéni és nagyvállalati szinten is!

Együttműködések

Budapest Bank

Trash Art 2022.

Itt akár a te céged is szerepelhet!

Kiadványok

Trash Art 2022.

A Trash Art Magyarország programban résztvevő alkotók újszerű stílussal, látásmóddal és eszközhasználattal adnak új életet az újrahasznosítható „hulladékoknak”. A látszólag értéktelen anyagokból minden évben művészeti alkotások jönnek létre. A program célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a környezet védelmére, a hulladék keletkezésének megelőzésére, a hulladék újrahasznosításának fontosságára, amely korunk egyik legégetőbb problémája. A „trash art” egy olyan érdekes és újszerű formája az újrahasznosításnak, ami által a szelektíven gyűjtött hulladékok látványos művészeti alkotásként születnek újjá.

WasteRevolution 2020.

Lángoló erdők, olvadó jégtáblák, klímaszorongás, milliókat adományozó filmcsillagok, fesztiválsztár természetvédő legendák... célunk, hogy szakemberek, nagyvállalatok és kreatív alkotók bevonásával közös platformot teremtve elinduljon egy konstruktív beszélgetést arról, pontos mi is zajlik körülöttünk, mik az ok-okozati összefüggések, ebben kinek mi a szerepe, mik a lehetőségei és irányai, milyen válaszokat adhatunk a fenntarthatósággal kapcsolatos kihívásokra.

re_connect!

Budapest Bank 2020.

Szemetesünk tartalma rengeteget árul el szokásainkról, ízlésünkről, körülményeinkről. De mi lenne, ha inkább az árulkodna rólunk, milyen kevés szemetet termelünk? Értelmezzük újra a hulladék fogalmát a művészet segítségével! Fenntarthatósági programunk keretei között Budapest Bank kiemelt figyelmet szentelt a műanyag, papír- és fémhulladék, valamint a használt írószerek gyűjtésére, melyek alkotói pályázatunk keretében látványos installációként éledtek újjá a bank fővárosi központjában. 

re_creation

bottom of page