top of page

Programjaink az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával jöttek létre. 

Programjaink az ITM támogatásával valósultak meg.

Beszélgessünk a fenntarthatóságról!

WASTEREVOLUTION 2021.

WASTEREVOLUTION 2020.

WASTEREVOLUTION 2019.

Kiadványok

WasteRevolution 2021.

Fenntarthatóság, újrahasznosítás, klímakatasztrófa.. mind olyan kifejezések, amiket naponta hallunk és használunk, de értjük is, mi mindent jelentenek? Ha értjük őket, látjuk a kapcsolatot közöttük? Harmadik WasteRevolution konferenciánk túlmutat ezeknek a kifejezéseknek a feloldásán, az ezek közötti kapcsolat feltérképezésére törekszik szakembereink segítségével.

responsibility!

WasteRevolution 2022.

Immár negyedik éve kerül megrendezésre a fenntarthatóság és zöld gondolkodás különböző aspektusait és témáit körbejáró Wasterevolution meetup, ami idén az elmúlt évek hagyományával szakítva egy számunkra kedves kezdeményezés, a győri Széchenyi István Egyetem és a HybridCycle közös fenntarthatósági projektje részeként költözhetett Mosonmagyaróvárra.

ökopiknik

WasteRevolution 2019.

Kerekasztal-beszélgetéseink és prezentációink nemcsak szakértőknek és művészeknek szólnak, hanem a nagyközönség számára is érthetők és relevánsak. Az inspiráló és gondolatébresztő előadások közismert előadókkal, érthetően és izgalmasan járják körbe a felvetett témákat, önálló cselekvésre buzdítva a korban és hátterében diverz közönséget.

újratervezés!

WasteRevolution 2020.

Lángoló erdők, olvadó jégtáblák, klímaszorongás, milliókat adományozó filmcsillagok, fesztiválsztár természetvédő legendák... célunk, hogy szakemberek, nagyvállalatok és kreatív alkotók bevonásával közös platformot teremtve elinduljon egy konstruktív beszélgetést arról, pontos mi is zajlik körülöttünk, mik az ok-okozati összefüggések, ebben kinek mi a szerepe, mik a lehetőségei és irányai, milyen válaszokat adhatunk a fenntarthatósággal kapcsolatos kihívásokra.

re_connect!

bottom of page