Pályázatok

Művészeti és design pályázatainkon bemutatkozási lehetőséget adunk a hazai és regionális művészeti szcéna alkotóinak, gyakorlatainak. Művészeti egyetemi hallgató vagy, végzett művész vagy csak véredben van az alkotás? Próbáld ki magadat pályázataink egyikén!

Jelenleg nyitott pályázataink

Jelenleg nincsen nyitott pályázatunk.

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Keress minket minden nap 11:00 és 17:00 óra között e-mailen vagy telefonon, előzetes bejelentkezéssel pedig személyes találkozót is egyeztethetsz velünk a lenti címeken!

📍 1012. Budapest , Márvány utca 16.

Lezárt pályázataink

Alkoss a fenntarthatóság jegyében a festői Balaton-felvidéken! Rezidenciaprogramunkat 2021 júniusától október végéig 3 hetes idősávokban vehetik igénybe a régió tudatos művészet és design szellemiségében alkotó képzőművészei és designerei.

Open call: Artist in Residence

A 2022-es pályázatra BalaTones — Impressions of nature hívószóra olyan művészek jelentkezését várjuk, akik egyedi koncepciójukkal reflektálnak a téma, a fenntarthatóság üzeneteire. A programnál a környezetből merített inspiráció kerül fókuszba legyen az akár egy jellegzetes tájegység, lokális környezeti kérdés, szociológiai, társadalmi mintázat, helyi természetes vagy mesterséges érték.

OPEN CALL:

Artist-in-Residence
 BalaTones

— Impressions of nature

2021 augusztusában 10 napos alkotótáborunkat a Káli-medencében, a festői Köveskálon szervezzük meg, ahova várjuk hazai, valamint a visegrádi régió és az Egyesült Arab Emirátusok művészeti egyetemeinek hallgatóit, friss diplomásait.

Open call: Hybridart Camp 2021.