top of page

Pályázatok

Művészeti és design pályázatainkon bemutatkozási lehetőséget adunk a hazai és regionális művészeti szcéna alkotóinak, gyakorlatainak. Művészeti egyetemi hallgató vagy, végzett művész vagy csak véredben van az alkotás? Próbáld ki magadat pályázataink egyikén!

Jelenleg nyitott pályázataink

Jelenleg nincsen nyitott pályázatunk.

Lezárt pályázataink

Alkoss a fenntarthatóság jegyében a festői Balaton-felvidéken! Rezidenciaprogramunkat 2021 júniusától október végéig 3 hetes idősávokban vehetik igénybe a régió tudatos művészet és design szellemiségében alkotó képzőművészei és designerei.

Open call: Artist in Residence

A Circular Living Concept a Széchenyi István Egyetem fenntarthatóság, újrahasznosítás és művészet-design fókuszú szemléletformáló projektje, amelyet többek között a HybridCycle és a Hybridart Management közreműködésével valósít meg Győr-Moson-Sopron megyében azzal a céllal, hogy minél szélesebb körben megmutassa a fenntarthatóbb élet, a körforgásos gazdálkodás lehetőségeit és az újrahasznosítható hulladékban rejlő értékeket.

OPEN CALL:

Artist-in-Residence


Second Life — Circular Living Concept

SEASON II.

2021 augusztusában 10 napos alkotótáborunkat a Káli-medencében, a festői Köveskálon szervezzük meg, ahova várjuk hazai, valamint a visegrádi régió és az Egyesült Arab Emirátusok művészeti egyetemeinek hallgatóit, friss diplomásait.

Open call: Hybridart Camp 2021.

A 2022-es pályázatra BalaTones — Impressions of nature hívószóra olyan művészek jelentkezését várjuk, akik egyedi koncepciójukkal reflektálnak a téma, a fenntarthatóság üzeneteire. A programnál a környezetből merített inspiráció kerül fókuszba legyen az akár egy jellegzetes tájegység, lokális környezeti kérdés, szociológiai, társadalmi mintázat, helyi természetes vagy mesterséges érték.

OPEN CALL: 

Artist-in-Residence BalaTones — Impressions of nature

A 2023-es pályázatra BalaTones — Impressions of nature hívószóra olyan művészek jelentkezését várjuk, akik egyedi koncepciójukkal reflektálnak a téma, a fenntarthatóság üzeneteire. A programnál a környezetből merített inspiráció kerül fókuszba legyen az akár egy jellegzetes tájegység, lokális környezeti kérdés, szociológiai, társadalmi mintázat, helyi természetes vagy mesterséges érték.

OPEN CALL:

Artist-in-Residence BalaTones — Impressions of nature 2023.

bottom of page