top of page

2021.

Artist in Residence

Strand workshopok

Hybridart Camp 2021.

Iskolai upcycling foglalkozások

Artist in Residence

Alkotói rezidenciaprogam Köveskálon és Mindszentkállán, a Balaton festői környezetében! Idén hat képzőművészt látunk vendégül a Káli-medencében, akik 3 hetes munkafolyamatot követően mutatják meg, hogyan értelmezik művészetükben a fenntarthatóságot.

Strand workshopok

Ha nyár, akkor irány a vízpart! Idén négy népszerű Balatoni strandon tartunk trash art alkotói foglalkozásokat a 7-14 éves korosztálynak, hogy a nyaralás alatt játszva, a kreatív alkotás mentén sajátíthassák el a szelektív hulladékgyűjtés gyakorlatait.

Hybridart Camp 2021.

2021 augusztusában 10 napos alkotótáborunkat a Káli-medencében, a festői Köveskálon szervezzük meg, ahova várjuk hazai, valamint a visegrádi régió és az Egyesült Arab Emirátusok művészeti egyetemeinek hallgatóit, friss diplomásait.

Iskolai upcycling foglalkozások

A környezettudatos gondolkodást nem lehet elég korán elkezdeni! Szeptemberben induló iskolai trash art workshopjaink a legkisebb általános iskolásokat vezetik be a szelektíven gyűjtött hulladékban rejlő lehetőségekbe.

Közösségi hulladékgyűjtés balatoni fesztiválokon

Tiszta Balaton, tiszta művészet! projektünk keretein belül több balatoni kulturális és gasztronómiai fesztiválon is szelektív hulladékgyűjtési akcióba fogtunk.

bottom of page