top of page
A foglalkozás során a gyerekek kreatív alkotás mentén, játszva sajátíthatták el a szelektív hulladékgyűjtés gyakorlatait. Az alkotási folyamatot és a szemléletformáló beszélgetést fenntarthatósági animátoraink segítették, de a szülők is lelkesen bekapcsolódtak a programba.

Szerencsére csak a nap végére érkezett meg a nyári vihar, ami az egész északi parton végigsöpört - menekülésre késztetve a strandon nyaralókat és sajnos a workshopunkat is.

Strand workshop Ábrahámhegyen!

4 felvonásos trash art workshop sorozatunk második alkalommal az Ábrahámhegyi Strandot hódította meg.

Strand workshop
Ábrahámhegyen!

4 felvonásos trash art workshop sorozatunk második alkalommal az Ábrahámhegyi Strandot hódította meg.

A nyertes pályázóknak hazánk egyik legszebb természeti tájának megismerésén túl lehetősége nyílik egy helyspecifikus projektmunka létrehozására, amit Veszprémben, Budapesten, 2023-ban pedig egy utazó kiállítás keretében 10 másik, múlt- és jövőbéli Európa Kulturális Fővárosa címet elnyert településen ismerheti meg a nagyközönség.  A programban résztvevő művészek fejenként 180 000 Ft összegű ösztöndíjban részesülnek.

2021 július-októberi időszakában összesen hat képzőművész számára 3 hetes időszakokra elérhetővé tesszük alkotótelepünket, ami kreatív, fenntarthatóság fókuszú alkotói tevékenység helyszínéül szolgál. A rezidencia célja elsősorban a fenntarthatóság és a képzőművészet ötvözésének, határterületeinek kutatása, az ezen alapuló alkotás bátorítása, támogatása.

bottom of page